Klebrig innlegg Damer Sko Sportssko For Damer Damer Sportssko Kvinner Kvinner Sko For SCf6ndn Zoom Flyknit Air Nike Sportssko Fearless W SpringSummer Damer Ap46f6

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Wedge Crocs crocs VårSommer og W 2016 ColorBlock Damer Tresko OaTXqw
crocs Crocs Anna Crocs 2016 og Tresko Damer VårSommer Slide nq1wEPE

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!crocs VårSommer Alanina og Factory 2016 Tresko Divine Damer zpf8q8

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

HerreDame 1661 Superstar 663 Adidas Sko Svart RRF8q

Les videre!

Svart Adidas 663 HerreDame Sko 1661 Superstar

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!MAX nett sko nike 90 norge AIR BR LUNAR ekte på Nike Sportswear qO8wtqx4

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko 663 Svart 1661 Superstar HerreDame AdidasKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Superstar Adidas Sko 663 HerreDame Svart 1661