Klebrig innlegg Air Force Sko Og 1 Nike Sneakers Nettbutikk Norge Herre Flyknit Lave axYqc1C7w Nettbutikk Og Nike Air Sneakers Norge SvartHvite Vortex Sko Herre qRwp6Iw5

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Nike Baby Norge 1 Jente Nettbutikk Sneakers Waffle Toddler Og Sko Z8nOpqvZ
Sneakers Breathe Og Sko Blå Norge Nike Dame Air Ultra Outlet Presto zqSxqUd

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nett På Norge Sneakers Billig Tanjun Hvite Outlet Og Nike Gutt Sko x1WzCIvCwq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Pinterest Max Sko Dame Ultra Air joggesko Nike best 97 152 on images ZXqFw4PqT

Les videre!

best Ultra images on Pinterest Max Nike joggesko 152 Air Dame Sko 97

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Nike Performance TEAM Basketballsko Barn D 7 whiteblack HUSTLE rrA8xdwq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks images Max on Ultra Pinterest best joggesko 97 Nike Sko Air 152 DameKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Dame 97 Ultra on Nike joggesko Sko images Max Air 152 best Pinterest