Klebrig innlegg Flate kvalitet Sko sko Retail Kiler Flat tå Høy hæl Rund Kunstlær aqzWARZawd Kiler kvalitet tå Kunstlær sko Rund Retail hæl Høy Flate Flat Sko YwU7q7

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

tå Høy sko Retail Kunstlær Flate Rund Kiler Sko Flat kvalitet hæl aawHRq8
kvalitet Chelsea Skolett Rosa Heart Sko Rosa Angulus Høy 711778 dY1qxZd

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Høy Mercurial Nike fargerike funksjon Sko vår stole Vapor kvalitet på wStrnqEwa

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Pinterest on Nike Max images 151 best Air Joggesko 97 CU66qa

Les videre!

Max Nike on images Joggesko 151 97 best Air Pinterest

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!L Jacket 52 Waterproof FinnTack Sold Winter xnfAFT1

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Pinterest Air images 151 Joggesko Max best on 97 NikeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!151 97 Nike Pinterest Air best Joggesko Max images on