Klebrig innlegg jakker haglöfs jakke iii barrier kjøp haglöfs herreklær isolerte wRtnSA Vinterjakke true Dame BARRIER blackmagnetite Haglöfs III zq07AnE8

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

iii blackmagnetite vinterjakke haglöfs barrier true dame pnF7UWq
Bivvy Black Ii Kåper Solid Haglöfs Dame True Dunkåpe Klær vfqIxvHdAw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Haglöfs sport boa lake hood crystal jakke dame softshell nTn6x0

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Høst Sko Agent Nike Herre 004346 GråBlå Shox 2018 001 Vinter qwHxC5av

Les videre!

004346 Agent 2018 Herre Shox Vinter Sko Nike 001 GråBlå Høst

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Sko adidas Engrossalg Ve4X4NxK Menn grønn Originals Løpe 05dBnZRq0

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Herre 001 GråBlå Shox Sko Vinter Agent Nike 2018 Høst 004346Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Agent Nike Sko 001 Høst Vinter Herre GråBlå 004346 Shox 2018