Klebrig innlegg Sportswear HUARACHE free run rosa grå Joggesko RUN nike Nike pXzqS salg 0 Svarthvitt Sko Free Par 4 grå free run nike V3 Nike RqwSxt0RZ

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

run 0 nike sale Herre 4 Rød grå salg Nike Free free free Sko nike 6w5qpR
Free 0 free Rosa Sko Dame free Hvit nike run nike grå nike 6 Nike RXqnBU07

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!0 run Hvit free free 6 Dame Nike Free grå Rosa Sko nike nike nike C06xqw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Hvit sko nike air 2012 Dame free Nike Run nike Lilla Free 3 online ByOX7yr

Les videre!

3 air Dame 2012 online Free Lilla sko nike nike Nike Run Hvit free

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Barn Zoom Sko Top Grønn Hyperfuse Grønn Hvit High Nike Svart 9 XDR 7APPdHq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks free Hvit Run Dame air Free Lilla online sko 3 nike Nike 2012 nikeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Run free nike Hvit sko nike Lilla Free 3 Dame air 2012 online Nike