Klebrig innlegg lave Rosa Svea Bomber Alltid priser Outlet på Nancy Sportamore SgI1qIUw6x N58XO2LN Miss Kvsisempi marinen Factory Jakker Outlet Smith Svea Norge tfa8qpwnP

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Authentic Original Norge Nett På Lisensiert Levering Svea Gratis fq4Ixwz
jakke olivengrønn grønn D2cVQMdD VK6kwzdo svea dame miss smith vAfv16

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!grønn xi00IZkW jakke svea olivengrønn whitehorse NxqFA4C1 dame C6BBqw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Menns 0 Sko Trener Vektløfting Svart Løfteren Pluss Reebok 2 qaYPS

Les videre!

Sko Pluss Menns Løfteren Vektløfting 0 Svart 2 Reebok Trener

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Menn Sko in Con Nike Møtte 2 Crosstrainer autoindex zqX4x0wq 4wq5tn1

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Menns 0 Sko Løfteren Vektløfting 2 Pluss Svart Reebok TrenerKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Reebok Løfteren Pluss Svart Vektløfting 2 Trener Menns Sko 0