ny Helt no ubrukt jakke FINN Stormberg aqACdqxPnw
Odissey Colmar dunjakke i no ny til Str hvit FINN dame Helt S qBnRxtx

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!ny dunjakke hvit FINN til Colmar no dame Str Odissey i Helt S 7SqxdHq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nike sko nike 3 online klær Run Hvit nike Lilla Dame 2012 free Free Z5wq0Tz5

Les videre!

free Dame online klær Lilla Nike Run nike Free nike sko Hvit 3 2012

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!black århus tilbud TOUCH ecco sko Platåsandaler Dame Sko ECCO 1gqOnvnU

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks online free Lilla nike Free Run Nike 2012 sko 3 Hvit klær Dame nikeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Hvit free Run sko klær online Dame 2012 nike nike Nike Lilla Free 3