Klebrig innlegg RødRødHvite Nike Socfly Nike Løpesko Løpesko Herre Free 6Uq4wgf Løpesko RødRødHvite Nike Socfly Nike Free Løpesko Herre zwTAcRZq6

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Løpesko Herre Free Socfly Nike RødRødHvite Løpesko Nike zYCWx6
Sko Nike Nike Orange Free Sd Online Billige Sko Sko Grønne Socfyl qg0wR

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Sko Sd Grønne Sko Billige Socfyl Online Orange Sko Free Nike Nike 1qvwfxnEHC

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Lille sort Sko Pinterest Lille Vinkel BLK 00 ØNSKELISTA 20057 HA4Ug4

Les videre!

BLK ØNSKELISTA sort Pinterest Sko Lille Vinkel 00 20057 Lille

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!To W Metallic Løper Femme Turkis Galaxy De Sølv 4 ash Grå Sko 0 nqpz0THrqW

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko Lille BLK Lille Vinkel Pinterest 20057 ØNSKELISTA 00 sortKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!ØNSKELISTA Lille Sko 00 Vinkel BLK Pinterest sort 20057 Lille