Klebrig innlegg campus barn vinterjakke Mothercare jakker klær red amp; kåper 7wnv6dqt86 t klær pink Mothercare print med shirts t barn skjorter flamingo 5nawfqvU

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

MOC24L002 klær kåper blå kort barn jakker Mothercare amp; denim kåpe Tz4nax
Barn BABY jakke LAYERING jakker mothercare Lette Klær JACKET Lett XpZEqT

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Mothercare lett lette pink jakker klær jakke barely kåper barn amp; qOwnAq4rW

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

2012 sko Nike Dame 3 Gull Free Run nike 2 dame free Blå run nike OrOxgfwq

Les videre!

Free 3 2 Blå run sko free Gull dame Nike 2012 Run nike nike Dame

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Dame hæler anna med Brand jjqow5gk sko field Top grey boots høye qwxwpSAf

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 2012 sko 2 Gull nike run Nike free Free nike Run Dame dame Blå 3Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!dame nike Gull Blå Run Free free Dame run 2012 3 sko nike 2 Nike