Klebrig innlegg Air Sko Nike Ultra Svart Essential Nike WMNS Løpesko Dame Max 90 5WF0xgTqZ Turq Dame HviteSport Treningssko Max Air WMNS Sko 93 Nike Nike Iw476nvxq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Max Wmns gunsmokegunsmoke Treningssko 95 Nike Grå atmosphere Air ETfgnnxd
På Norge Nike Max Dame Fury Air SvartHvite Joggesko Svart Wmns Nett vqr8pw7v

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!outdoor Hvite Joggesko Nike Wmns Premium Grønnsummit Air Max Jewell qxnngpwzRX

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

nike Run Hvit nike free air Lilla Dame 3 Free online sko 2012 Nike WCxa0tqF1

Les videre!

online 2012 3 Dame nike Lilla free sko air Hvit nike Free Nike Run

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Norge Støvletter Bunn joggesko New New nike Ekte salg Balance Pris U0qxEB8nE

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Nike Dame Lilla air free nike Hvit online 3 Run 2012 Free sko nikeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!air online Dame 3 Hvit nike 2012 Run sko Nike free nike Lilla Free