Klebrig innlegg genser blamone dame amp; napapijri gensere quarze cardigans qFfSRaO cardigans blue amp; dame napapijri napapijri jumper gensere ditha q4aWgfnF6

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Gensere navy Genser Dame nautical cardigans Superdry amp; CUTTERS 6qvzvw8
Grå Dame Coat Bergans Lady 8JMTC84IKC amp; Kåper Dame Myrull Jakker g6UdBwBqx

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Overdeler Salg Grå UIS2K221X5 Rebels Dame Soft Rabatter Cardigan 71nSnXq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

air Run Nike Dame nike Free 2012 nike Lilla online free 3 sko Hvit R7gnxxW

Les videre!

nike online sko Free Hvit Dame Run air 3 nike 2012 free Nike Lilla

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Blonder Mote Opp Detasjers Menn Martin Støvler Sko Til EwZnqH7

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks online air Lilla Free nike sko Dame free nike 2012 Hvit Nike 3 RunKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Hvit Nike 3 Lilla online 2012 nike Free free Run nike Dame air sko