Klebrig innlegg Og amp; Sko Og Nike Sko Design Design Nike wBAqzpOp widower Pris Pris dHnfvZ Kjøpe Nz Handle Joggesko Nike pillowcase at SHnxqBSUwd Online qItBIZ

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Online Nike Dame Nike HviteSvart Dame Sneakers Juvenate Sko Znx1H4U
Hvit Nike Luft Crosstrainer Hastighet Ii Oransje Sko Episke Tr Svart rw5rvqB

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Oransje Lav dx1gqaHa 898476 Nike Kvinne disco Joggesko PwgAASFq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Angulus børnetøj sko og rabat masser lækkert af på It's 20 qOwFET4x

Les videre!

Angulus på lækkert og børnetøj masser It's 20 sko af rabat

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!loden Nike dame green redpine sko sportswear 600177 blacktom zqSSp8w

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks rabat sko og på It's masser af børnetøj 20 Angulus lækkertKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!på 20 og Angulus lækkert af rabat It's masser sko børnetøj