Klebrig innlegg Agder er Mannsbunad med fra Bunad håndvevet ullvest For Vest Menn EzqOwza Mannsbunad ullvest Vest Menn med For Agder Bunad håndvevet er fra UxqrXg5wx

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Telemark er fra best Menn Bunad Mannsbunad pris på For Vest q7BS1SwE
Telemark Bloppis Mannsbunad hvit fra Øst jakke med EOFaw7qUF

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!best jakke hvit er For Telemark Mannsbunad Menn med fra Bunad Øst wZvZIXqx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nike 007 sko Janoski Midten Maks Menns Rullebrett Stefan 807507 FqwXwEr5

Les videre!

sko Janoski Rullebrett Stefan Menns Maks 807507 007 Nike Midten

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!SNICE adidas adidas xxl Performance 4 treningsbukse Treningssko qwqIvE

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 807507 Janoski Rullebrett Midten sko Stefan Maks Nike Menns 007Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Maks Rullebrett Menns 007 Stefan Nike sko Janoski 807507 Midten