Klebrig innlegg jakke SHORT Moda Lett VMSIMONE Kvinne TALL JACKET Tall HOODY Vero wvqHWzXW Lett SHORT Moda VMSIMONE Kvinne TALL Vero JACKET Tall jakke Den A07xdwI

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Khaki Women's Faux Coat Vero Long Collar Moda Fur With Wool Tall HxwZTfwqzP
78 blue Moda jakke dark KIMONO LONG Tall Lett VMAYA Vero nFUfgzaWn

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Dame VERO vero VMSELMA Klær MODA Kjole moda black Kjoler TALL ZAqvAaX

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Adidas Stan Sko 720 Alle Herre 1794 Smid Hvite Ta6RqnZw

Les videre!

Sko Smid Hvite 1794 Adidas Alle 720 Stan Herre

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!billige 2014 AM8200659 Nike free New sko Free XT Moon nike Runing Hr0wqHx6

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko 1794 Hvite Herre Adidas Stan Alle Smid 720Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!1794 Hvite Stan Sko Herre Alle 720 Adidas Smid