Klebrig innlegg let bok jakker jakke sommerjakker tøj bik simon damer military AEq7a Lette Sporty Lett Bok Bik Pink Jakker Dame Klær Jakke Dusty 0n5fP

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

dusty Klær Lett pink Jakker Bok Dame bik Lette Bik SPORTY jakke qTFIP6w
søtt ekte Sporty Bik KK Inkluderende Bok funky inka army fEwTRq8

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!WENDY Jakker Dame Lette bik Klær Bombejakke Bik Bok white bok fY4n5RIq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Pro Svartgummi Sko Sb Nike 1690 HerreDame Low Dunk 058 qPYqwX1

Les videre!

Dunk Pro Low Nike Sko 1690 Svartgummi Sb HerreDame 058

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Sko Online Billig Grønn Run Lys Dame 5 Nike Komfortabel Lilla 0 Free v4aZq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks HerreDame 058 Low 1690 Nike Dunk Sko Sb Svartgummi ProKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!058 Pro Sko HerreDame Low Svartgummi Nike Sb Dunk 1690