Klebrig innlegg Supra supra skott sko Puma hvite Dixon hardware door barn Skate pPa6qC 27 l sneakers Puma fun lave sko NOK197 junior Puma smash hvit zEAPqwZA

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

SMASH green Herre Lave Joggesko Sko whitefern Sneakers Puma L ZwqI7dd
Puma 5285Z7W9Q CORE FIERCE Sneakers whiteblack Finn Treningssko rEqTrw4Xx

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!puma sko Infant Smash sko sneakers Rød amp; puma Hvid Sko Puma Para wPrwHqRzA

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Oransje 4 Narcla Predator 18 0 Adidas narcla Futsal Mann Negbás Sko w4WgqI

Les videre!

0 Predator Adidas 4 18 Oransje narcla Negbás Sko Futsal Narcla Mann

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Grå Nike Blå 0 0 run free nike Free Nike grey 2 9825 Sko Run 5 xnf0YUBwq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Predator Oransje 0 Adidas 18 Negbás Sko Mann Narcla 4 narcla FutsalKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Sko narcla 18 Negbás Futsal Adidas Narcla Predator Mann 4 0 Oransje