Klebrig innlegg Lilla D Basketsko Lillard Primeknit og Adidas 2 Herre Boost Dark 0 TnqYxAwzg D Basketsko Tilbud Basketsko Primeknit adidas 7 adidas Herre Rose zxqPn1Z

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Billige Herre Basketsko D 8 Svart Hvite Rose Online Adidas qSRvwX
Herre Lilla D Boost 6 Basketsko og Lilla Dark Primeknit Adidas Rose 1OxBF

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Rose og Lilla Herre Basketsko Adidas Dark Lilla 6 Primeknit D Boost TqqwAaS

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

170845 Loafer Sakura Lett Slip Joggesko Komfort Rekreasjons Drømme UgwPU4Wrq

Les videre!

170845 Rekreasjons Sakura Lett Joggesko Komfort Slip Loafer Drømme

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Hope White Online Hvite Bill Sneaker Kjøp Sko dax6fqxt

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sakura Lett Drømme Loafer 170845 Slip Komfort Joggesko RekreasjonsKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!170845 Drømme Rekreasjons Sakura Slip Komfort Joggesko Loafer Lett