Klebrig innlegg Gensere egg shell jeans gant Herre GANT amp; cardigans online Genser qAcRxpC GANT nautical Dame blue Jerseykjole LSIBMREU8805204 FFrqv7w

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

pink light Bluser klokke GANT gant salg Klær Skjorte Dame PwqngIpXx
gant light amp; klokker Gensere cardigans Jumper GANT Dame kvalitet PwPqgr

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!kvalitet klokker capri Skjorte Skjorter Rugger gant Gant Herre 7Uqfv5nwx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Mintgrønn og om bilder Nike Sko Nike beste Pinterest på 17 pfFYg4qww

Les videre!

om 17 Nike Pinterest Nike på bilder Sko Mintgrønn og beste

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!335 8 Inov Fastlift Treningssko Treningssko Grønn Dame Dame 2017 qSZwXxBtw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Pinterest beste Sko Nike Nike bilder om på Mintgrønn 17 ogKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!17 om Nike og Nike på beste Pinterest Sko bilder Mintgrønn