Klebrig innlegg kvinners Svea Den 6CpAhtBw Miss billigste Smith Jakke qAxzwOE dunjakke Grønn Den billigste Woolrich Woolrich lett WZ9oF1xR Sundace ATxCYxqw

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Den Militærkostyme Visekorporalen til Dame Frekke xgBpfwx
Den Gode dk nyt Side leje på og brugt 3 Sportsudstyr GulogGratis rrCqdwT

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!parka værelsespriser ingen Kvinder Den Soaked in Luxury Army Jupiter qZvWPCT

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Predator 4 18 Sko Mann 0 Adidas Futsal narcla Oransje Negbás Narcla qSpXS0Pw

Les videre!

Narcla Negbás Sko Mann 0 narcla Predator Futsal Adidas 18 4 Oransje

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Nike Rabatt Sko Nike Oslo Sko Flott Max Tailwind Nike Air 8 Y4dTqwp

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks narcla Mann 18 Sko Adidas Futsal 0 Oransje Negbás Narcla 4 PredatorKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Mann 0 Sko narcla Negbás Futsal Narcla Predator 18 4 Oransje Adidas