Klebrig innlegg salg nike GATO Performance run Fotballsko II sort Nike free BqwqgUCSx6 II free GATO sort Fotballsko nike Performance Nike salg run 04d66OqA

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

run Sko nike Herre sort Run free Mønster Sort Cyan Roshe salg Nike zrqz85
Nike nike free run sort ROSHE Joggesko ONE salg Sportswear wzRIzx7qP

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!salg run nike free SOCK sort Nike DART Sportswear Joggesko 7vw6q1wEx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Shox 007 Agent 004346 Vår Sommer Sko Herre Nike Norge 2017 GråGul YqABqdw

Les videre!

Shox Sommer Agent Sko 004346 GråGul 007 Nike Norge Herre Vår 2017

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!HviteMarineblå Sko Basketball Dunk Retro QS NIKE 371 Herre aSqYSw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Norge GråGul 004346 Agent 007 Herre Vår 2017 Sommer Shox Sko NikeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Nike Agent Vår Norge 007 Shox Sko Sommer 2017 Herre GråGul 004346