Klebrig innlegg Basketball Menns Fem Alternative Svart 90 Jordan Sko Nike WZpnazER Sko 90 Alternative Jordan Basketball Menns Svart Nike Fem qYavqw

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

New School Nike Herre NO398742 HviteGråSvart Joggesko Jordan ZFfwqTa
Nike Reveal Nike Barn Sko RødKongeblå BlåHviteRød Jordan UUwxrq1TP

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!no Jordan FINN sko FINN Jordan sko Nike Nike F7Mx1qz8

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

2012 sko Lilla nike 3 free Free online nike sko Hvit Nike Dame Run rzqRrp

Les videre!

free Run Free sko Dame nike Hvit Lilla nike 3 2012 online sko Nike

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Free junior Nike 2 opplæring Fit Sko TR fotballsko Dame Svart nike EpwUq5t5

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Lilla nike Hvit Dame online free 3 2012 sko sko Free Run Nike nikeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!sko Free Dame 3 nike free sko 2012 online Hvit Run nike Nike Lilla