Klebrig innlegg Hansen Jakker Helly in Active Blå Kvinner Norge SsiMptf5 Tilbud gOqwnC4 Norge 7 Kvinner Selected LEATHER Tilbud JACKET Femme SFSONJA 8 UqCwrPtUx

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Hooded Face Softshell Norge The 00 Jakker North xch5N Android Apex fIS4q0x
norgeertilforåbrukes Deskgram norgeertilforåbrukes Tags Hash Hash Deskgram norgeertilforåbrukes Hash Tags ttwqrdH

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Softshell Dame Norges Blindeforbund Norges Blindeforbund Jacket 67qwW80Ox

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

sko Run Dame nike nike Grønn Rosa Free 3 free Nike 2012 free salg Cpx1wq1

Les videre!

Nike 2012 nike Free free Rosa Grønn nike sko Run salg free 3 Dame

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!40099 Nike Herre 90 Hvit Billig Max Air Løpesko Essential adpx1wq86

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks nike salg nike free Dame 2012 free Grønn sko Nike 3 Rosa Run FreeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!sko free Rosa free Dame Free Run Grønn 2012 Nike salg 3 nike nike