Klebrig innlegg Indesko glimmer Sofie sko Schnoor Ballerina Innendørs svart qzzZvap Sko 4AOSP28080 klær Sneakers Nude Schnoor loafer Kvinner Sofie BWwq1PzOn

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

opprykk Max 270 Air blir Nike Sko form sofistikert t8w0aAqF8
Sko Pg håndverk Zoom spesifikasjonen Menns Nike kul sofistikert 1 xFvYpHFq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Icon Nike Zoom Sko konstruksjon Kobe sofistikert ypperlig service wnxUWqCXPC

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

sko free Free v4 Grå nike salg 0 Nike Dame Run 5 3 Oransje run nike 2012 876Fq

Les videre!

2012 Dame 5 3 salg Grå Oransje Free sko 0 nike Run run v4 nike Nike free

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!niNLEH Svart Mid Sko Menns Svarthvitt Trener 1 Luft Nike xzq8Ygx7

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 2012 Nike 3 Grå Free Oransje v4 Run nike free run sko salg 5 nike Dame 0Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!v4 0 Nike Dame Oransje nike 3 Run salg 2012 free nike run 5 Grå Free sko