Klebrig innlegg Joggesko Bringebær Rosa 303 Torquoise Sko Nike Hyperposite Rød Gul BqBrXR British Høye blackdark joggesko RANGER Sneakers Sko Dame Knights FwOFqfr

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Dame Sneakers Sko joggesko Knights ROCO British Høye black wFxSIY6qH
navywhite Sneakers Dame KNIGHTS joggesko BRITISH ROCO Høye Sko RFyIAygqS

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Sko Sneakers WOOD Knights British Høye joggesko cognacgrey Dame fACX7wq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

free 3 nike Run sko 2012 Dame nike run Oransje Grå klær Free Nike T64FqI8

Les videre!

Free 2012 Nike Dame run 3 sko free nike Run nike Grå Oransje klær

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Air str Blå Nike Laser nike Em 24 sko Køb Sko Max 90 nike free Herre XTB5qFw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Oransje Free Nike nike Dame Run run Grå free 2012 nike sko 3 klærKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!free Grå Free run Nike nike Dame klær Run sko nike 3 2012 Oransje