Klebrig innlegg Nike Sko VIctory Friidrett Norge Zoom 2 Blå Elite Rød Billig Herre Sf71qSx Sko Nike Rabatt Rød Friidrett Hvite VIctory Lyse 2 Zoom Blå Elite wH1HUv

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Norge Sko Salg Nike Norge Friidrett Nike Sko Zoom Hvite VIctory WqwABpH
Zoom Winflo Løpesko Herre Nike Løpesko Salg Nike Norge 2 Herre qFPdS

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nike Løpesko Løpesko 2 Winflo Herre Salg Herre Norge Nike Zoom rFqI1r

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

free free run nike hvit sko lilla sko online 2012 nike 3 dame nike 8nB8TWE

Les videre!

3 free online nike nike lilla run sko free 2012 hvit sko nike dame

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!tXBUeiLU Støvler 700 454350 Nike Sko Manoa Beige AaXHxWwqY

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks nike hvit 3 nike free run online sko nike sko dame free 2012 lillaKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!lilla 3 hvit nike sko nike nike free run online free 2012 sko dame