Klebrig innlegg treningssko Even dame sport active apricotblack outlet amp;odd nnTx60 dame outlet Even active amp;odd sko treningssko sneakers black lave Uwp7S1qBf

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

dame jogge treningssko sport black amp;odd sportssko active Even w1vxqA0Ic
active sneakers treningssko blackwhite amp;odd Even outlet dame sko vOqBf5Cwx5

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!sportssko amp;odd coral dame treningssko jogge sport Even active gSq6Yxnqf

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

nike nike Rosa Run 3 sale hvite Grå Dame free 2012 0 3 sko Nike Free 70wtgq

Les videre!

hvite nike Nike Free 3 Grå Dame sko nike 2012 3 0 Rosa free Run sale

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Sko React Kjøp Nike Tilbud Herre Epic Nike Flyknit Ny Stil Nike qI7wg0TI

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Free 0 Dame sale 3 nike Nike hvite 3 nike Run Rosa sko 2012 Grå freeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Nike 2012 sale Run Free nike free sko 3 Grå Dame 0 hvite nike Rosa 3