GetInspired no Støvgrønn 2 Lags Jakke Finse Twentyfour w1WO6RqH6
lags tiders jakke nattblå Finse 2 Twentyfour Alle Ow0Z1ROq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Finse nattblå jakke lags tiders Twentyfour 2 Alle gdw1wZq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

2012 Grå Run Free free 3 Nike sko nike nike Dame norge Rosa billig rx4Yqfrn

Les videre!

3 nike free norge Grå billig Run Nike Free sko 2012 Rosa nike Dame

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!008 897815 Hvit Svart 2018 Av Nike Kd 10 Salg Sko Løslatt drrqOwx1

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks sko nike 3 Free 2012 billig Dame nike Nike Grå norge Run Rosa freeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!nike 3 billig norge nike Dame Rosa Nike Free free Run Grå sko 2012