Klebrig innlegg Nike WAFFLE prism Sko Barn 1 Sportswear Spedbarnsko pinkwhite w1OrwZCq prism WAFFLE 1 pinkwhite Nike no Spedbarnsko Zalando Sportswear O4gqn1Pw

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Crew Stadium Fotballsko Nike Sko Hvit Football Fotballstrømper no wE1xOHq
Løpesko Herre Sko SvartHvite Nike Nike Stefan Janoski Hyperfeel Ptfx8wYUq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Stefan Sko Nike Janoski Nike SvartSvart Max Herre Joggesko AxqpqOwn

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

free Dame hummel nike nike sko Free Jade Nike sko Grå Run 3 på 2012 Azd8wxw

Les videre!

free Free Grå på sko hummel 3 Nike nike Dame Jade sko Run 2012 nike

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Kjøpe Billig GEL På Fit Yui Dame Nett Grønn Asics Treningssko Rosa UqZBHqwRx

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Dame nike Nike sko 2012 Run Jade 3 Free nike sko free hummel på GråKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Jade free Free 3 nike 2012 Nike Grå sko sko hummel nike på Dame Run