Klebrig innlegg blackmedieval RUNNER sko lilla GEL asics ASICS Joggesko LYTE z0XPqX asics WALKER Herre black Jogge GT ASICS sko Treningssko lilla 6nqrRW6

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Jogge black GT lilla ASICS Treningssko WALKER Herre asics sko YWw8q5Ut
ASICS Populær Flare 5 Sko Gel Menn Treningssko qwqrZ7Sgx

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Online Sko ASICS Løpesko Nimbus Menn Gel 19 UTUYqw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Stefan Maks Nike 007 Midten Rullebrett Menns 807507 sko Janoski t0txgq

Les videre!

Nike 007 Stefan Maks 807507 Midten Rullebrett sko Menns Janoski

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!T Nike Dame shirts Performance skjorter T PURE mango bright pqqUAa4

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Maks Menns sko Stefan Midten 807507 Nike Janoski Rullebrett 007Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Rullebrett Nike Janoski 007 807507 Stefan Menns Maks Midten sko