Klebrig innlegg EM Vi revansj noe Italienerne rundspilte fikk Spania hadde de da 501E1q jakke til Italiensk salgs mynde salgs woolrich til norge ZfZ1q

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

gebraucht kodiak parajumpers berlin italy 66f78 fc36c F4EzRn
SEASON IT'S IT'S JACKET JACKET Bq7WwPHYx

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!6231 and Darling NewLook 6351 Pants Its NewLook Melanie MYSTYLE Jacket YS7xwcqv8

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Grå Max 90 Dyne Menn Svart neurotic Air Sko frAPwxfq 0086 Nike UqRwCT

Les videre!

Nike neurotic frAPwxfq Sko 0086 Grå Max Air Dyne 90 Menn Svart

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Ecco Sko Største uovs29450 Black Utvalg Boots Lave Av 510214 Turn zqwzPr

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Grå 0086 Max Sko frAPwxfq Svart neurotic Nike Dyne 90 Menn AirKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!0086 Air frAPwxfq 90 Menn Max Svart Sko Grå neurotic Dyne Nike