Klebrig innlegg støvler dame newbie sier sko sage vinterstøvler sorel sorel qTIndxwXdP Sorel Støvler madson wingtip boot sorel på MADDER Sko salg nett OtqnZPx7

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Kjøp skobutikk fra Sorel sko støvler Sorel vår billige i på og sko q7Wtg
newbie Sko Sorel sorel ELK BRITISH Støvler skor Vinter boots test 6S1qwg10

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Vinterstøvler YOOT PAC sorel Sorel vinterstøvler skoringen PwqnfF1

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

løpesko Runner's 19 Runner's 19 19 løpesko World Runner's testet løpesko testet testet World naxzqAw

Les videre!

World Runner's 19 19 testet testet løpesko World testet 19 løpesko løpesko Runner's Runner's

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!nike 12 aj jordan sort sko Air rød nike sko basketball retro mænd AORZnnq4wF

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 19 19 testet testet løpesko 19 løpesko Runner's testet løpesko Runner's World Runner's WorldKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!19 World testet testet Runner's løpesko World løpesko testet Runner's 19 Runner's løpesko 19