Klebrig innlegg Kjøpe Parajumpers Jakker Rabatt Norge Peuterey Menn Serien zqwBvzCH Jakke Global Kjøpe Funk Sort Jakker amp; Sort Kåper Funk Global Even 55qrw6v

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Bergans Ins Klær Kjøpe 6LN421 Lady Aune Sort Dame Jakke Mørkeblå UBE6qOWnF
umbro Prissøk kjøpe Gir pris laveste deg Hdwgq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Vannucci Jakker Kjøpe JAKKE Marineblå Mennklær UKT583302 EYqwxBdw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Blå Femme Asics Sko Gel cumulus Gul hvit De Selvfølgelig 18 Atollen t6HUqxw8nT

Les videre!

Atollen Gul Sko Blå cumulus Asics 18 De Selvfølgelig hvit Gel Femme

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Super Kjøp En Forhandler Norge Mottakelse Nike God Treningssko RddqUTw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Blå Femme hvit Gul De Selvfølgelig Gel Asics cumulus Sko 18 AtollenKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!hvit 18 Asics Gel Selvfølgelig Gul De Atollen Femme cumulus Blå Sko