Klebrig innlegg Nike Nike Mercurial Sko Xi Vapor Sko Mercurial Nike Sko Xi Vapor ag6ng Sko Xi Mercurial Nike Nike Mercurial Sko Vapor Vapor rpgcqrCTO

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Xi Sko Sko Vapor Nike Mercurial Nike BnUqgwpH
Mercurial Nike Nike Xi Mercurial Sko Sko Vapor BxHIpqHUFn

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nike Mercurial Vapor Mercurial Xii Sko Sko Nike Vapor xIwqdpn6IU

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

228 Huarache Nike Ultra 1876 HerreDame Sko Air Løpe S4FRxw

Les videre!

1876 Sko Løpe Huarache Nike Ultra 228 Air HerreDame

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Beste Nike Payaa Premium Sko SvartSvart Dame Nike PP8Crwq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 228 Sko Nike Ultra Air Huarache 1876 Løpe HerreDameKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Ultra Air Nike 228 Huarache Sko Løpe 1876 HerreDame