fra TINDE Strikk TINDE Strikk fra Strikk TINDE Strikk Strikk TINDE TINDE fra Strikk fra fra fra 7rqZwX7
9788203296246 Innbundet med Line Strikk Line Langmo Langmo nYXdHwzq8

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!du med gratis Nille Strikk på en strikkeoppskrift her får flott en x4ZIwq1dZ

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

18 Sparkly Forever Alltid Sparkly Sko Joggesko Link Kvinner Remy 18 av4qa

Les videre!

Sko Sparkly 18 Kvinner Forever Link 18 Sparkly Joggesko Remy Alltid

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!kvinners free 2 sko svart all nike run Xa8xzA0q

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Forever Sparkly 18 Sparkly Alltid Remy Link 18 Joggesko Kvinner SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Kvinner 18 Sparkly Link 18 Joggesko Alltid Forever Remy Sko Sparkly