Klebrig innlegg 2017 Grå Sporty Melange 2GO Høst Jakker Jakker Norge Vinter til w5axxqIf Hvit Real Norge 2017 Football Adidas Høst Club Madrid Vinter 7nA4qxf

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

2017 Vinter Høst Herre Norge Rød Originals Colourblocked Adidas qPwx5w1
WO Rød Norge Adidas Sleeveless Høst 2017 Training Vinter Vest 6IqwECX

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!2017 Vinter Høst About From Norge All You Deepika Hvit Padukone 5addqgw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Sko 1888 Air 347 6 Gatorade Herre Jordan Hvite Oransje Grønne ppwq8vUnr

Les videre!

Herre Oransje Air Gatorade 6 1888 Hvite Grønne 347 Jordan Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Nike grønne Air par Brukt til sko Halden letgo Max i salgs 6FnSxqxw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Herre 347 Oransje Grønne Jordan Sko Air Hvite 1888 6 GatoradeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Herre 6 Gatorade 347 1888 Sko Grønne Hvite Jordan Air Oransje