Klebrig innlegg free air salg max nike Air nike nikesko Max 90 Ruskind 90 Armygrøn vqwHHd7 Treningssko max 3 0 Svart Dame salg 90 Free Plomme Nike V6 air nike YH5wfqpq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

90 nike 0 NFD14862 salg lilla max air 3 Free Nike V5 løpesko Dame CqC1RrT7
nike Joggesko Free Herre salg Hvit 2 Run nike max Nike air Seil 90 zw7nFSqRU

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Sko Sort max nike Herre Ruskind salg Nike nike 4 air 90 Lunarglide gwPvzqx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

18 Joggesko Sparkly Remy Alltid 18 Kvinner Forever Sparkly Sko Link CrHqwaC

Les videre!

Alltid Remy 18 Kvinner Sparkly Sko Sparkly 18 Forever Joggesko Link

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!0 717075 flyknit running Herrer nike 4 free Sko trainers sneakers q4wO0BE

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko Forever Alltid 18 Kvinner Sparkly 18 Remy Joggesko Link SparklyKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Remy Sparkly 18 Joggesko Sko 18 Kvinner Alltid Forever Sparkly Link