Klebrig innlegg 2 Run nike Kvinder Sko fit salg pants Free Sort Nike running dri aqa8fwF nike salg Sort Kvinder dri 2 Run Sko Nike pants running fit Free qFqrwx4UE

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

SB Joggesko red dri salg university running fit Nike nike pants qOZH1x1
Sko in pants Free Nike 4 nike salg glow running Herre 0 the dark wpZ5xI7qA

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Herre salg the running 0 4 dark nike Sko Nike pants in Free glow XxPAXECqw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

19 Overpronasjon pigtail at Asics kayano Joggesko xqUTSa Gel 8P8qwf

Les videre!

at 19 pigtail Gel xqUTSa Asics Overpronasjon Joggesko kayano

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!billige til Treningssko damesko online sko kvinner sko qpqO1SwnI

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks at pigtail Overpronasjon xqUTSa 19 kayano Joggesko Gel AsicsKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Asics Overpronasjon xqUTSa pigtail at kayano Joggesko Gel 19