Klebrig innlegg AIR Joggesko Herre TAVAS MAX Sportswear blackwhite Nike fTwxq5 AIR TAVAS Joggesko Sportswear Nike cool MAX greywhite greywolf wFqBn5tU

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Sportswear grau Sko Barn TAVAS AIR Nike Joggesko MAX Sneakers dUOX8q
grau Joggesko AIR Nike Sportswear Sneakers TAVAS Barn MAX Sko qx41Xw1Zf

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nike MAX Joggesko Sportswear TAVAS greenblackwhite grove AIR rrCEP

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Midt 1 Jordan Air 1934 573 Barn Sko Hvite Påskepakke Rosa xnBOwACwq7

Les videre!

Midt Påskepakke Barn Rosa 1934 Air Hvite 573 Sko 1 Jordan

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Nike Sko Den Kobe Laveste Nike Nike Prisen Nettbutikk Bryant f48fqS

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Hvite Midt 1 Rosa Air 573 Påskepakke Sko Barn Jordan 1934Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Midt 1 Barn 573 Air Rosa Jordan Hvite 1934 Påskepakke Sko