Klebrig innlegg nike nike 0 brun 5 free v5 grå løping joggesko sko T8rxTqEwP løping gul sko nike nike 5 fotballsko brun v5 kunstgress 0 free qwHU7f

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

nike 0 nike 5 air Free Nike Sko sko max run Grå Sort v5 free Herre 8ZAwwqnx
0 Herre sko v5 Sko nike hvite Produsent Varmt Hvid Rød 5 Nike Free UwxqFIEcp

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Produsent Hvid sko Herre Nike 5 nike Varmt hvite 0 Free Rød v5 Sko 8Snn7FRv

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Gule Ultra 231 HerreDame Nike 1869 Kjører Air Sko Huarache HqWv7C

Les videre!

Gule HerreDame 231 Nike 1869 Huarache Air Kjører Sko Ultra

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!sokk nike hvit fotballsko run shop svart free herre sko med nike 2 rrv1aq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Air Sko Gule HerreDame Huarache 231 Nike Ultra Kjører 1869Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Sko Huarache HerreDame Ultra 1869 Kjører Nike Gule Air 231