Air SvartGråRød Nike Treningssko Nike Light Nyeste Herre Huarache 45xYn8
nike kaffe gul infrared hyperfuse air trenere sko max 90 Nyeste dqY07dw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Stock 95 Sko Nyeste Nike Max Blå Air Hvit I Essential Ultra Binary RP7xSPwq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Free Nike E4qHw Sko Svart 0 Joggesko Menn Grå Vanntett 3 V2 qfwfURxI

Les videre!

Joggesko V2 0 Vanntett Svart Grå Free Nike Menn Sko E4qHw 3

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!nike Hvit nike fotballsko sko Nike Running Rød run Free Ny free qIXwaOfqn

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 0 Vanntett V2 Joggesko Sko Free Svart 3 E4qHw Nike Grå MennKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!E4qHw Joggesko Menn 3 Grå 0 Svart Free Nike V2 Vanntett Sko