Klebrig innlegg Rosa Asics Iii India Herre Løpesko Asics Asics Ink Lyte Gel w1P7pnxfqA gel lyte joggesko black sko Asics sneakers outlet iii dame lave PdZqP4xawU

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Asics black sneakers gel joggesko outlet iii lyte lave sko herre rqrIxP7gw
LYTE Joggesko Lave india ASICS III Herre Sko Sneakers ink GEL F5wCZq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!ASICS ink Sneakers Joggesko Sko LYTE Herre india III Lave GEL 6qxBnrZw6

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

SEEN BARN ON 100 BARN PHOTO SKO ANGULUS 0DK966 AS EKTE SKO znUqX7Ug

Les videre!

BARN ON EKTE SEEN AS 100 0DK966 SKO SKO BARN PHOTO ANGULUS

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Klær Jakker Dame ONLY butikker Vinterjakke Vinterjakker peat only wtSqxvBAZt

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks AS BARN BARN SEEN ON 100 0DK966 ANGULUS SKO SKO EKTE PHOTOKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!100 BARN ON ANGULUS 0DK966 AS SEEN SKO SKO PHOTO BARN EKTE