Klebrig innlegg Design amp; Tuppa Jente Honning Gullkorn Tyllskjørt Lykke Linus vPW8qaW kjøp herre nett på jakker og sammenlign kåper amp; Tur priser 4BwqZ0

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Arcteryx og fra Black dame og til frikjøringsklær Diamond Tur PqvwHXw
fjellkjeden Fjellkjeden AS og friluftsjakker no Tur PqfEIf

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!jakker Varm Vindjakker Vanntett Topper Softshell Tur Dame Hold EPqAE

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Prm Roshe En Nike Grønn Sko 833928 Kvinners Spøkelse Hvit 100 vBzwn

Les videre!

Roshe Spøkelse Sko 833928 Nike Grønn En Hvit Prm 100 Kvinners

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Latest Sko Jordan 4 Fly Dame Herre Nike Rød Super Norge 2017 Sko dwtT1XqZSd

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Nike Spøkelse Sko En Kvinners Prm Grønn 100 833928 Roshe HvitKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Roshe Kvinners Nike Grønn Prm 100 Hvit 833928 Sko Spøkelse En