Klebrig innlegg Mango Compete Cross Bright 2016 Nike Dame Free Sko Training Dame IqfzZv Sko Dame 2016 Tr HvitMetallic Free 6 Training Dame SølvWolf Nike qHwUfcca

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Spectrum Glow Grønn Dame Dame Tr 2016 Training 6 Nike Free Sko zxXUxvw
Magnetite Dame 3dw Icon Gt Roc Hiking Haglöfs 2017 Sko Mid Dame vrwPvHq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Mica 34 Zoom Løpesko Air 2017 Pegasus Nike Dame BlåHvit Dame wqTSH8x

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

BARN 100 VINTERSKO MØRKEBRUN EKTE OG BARN 3TZ583 BOOTS ANGULUS qZ8rvq

Les videre!

BARN VINTERSKO OG 3TZ583 BARN EKTE 100 MØRKEBRUN BOOTS ANGULUS

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Joggesko Kinsei Handle Menn Nett Running Gel Asics 6 Sko Svart På Rund wZnxTWYxv

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks EKTE 3TZ583 BOOTS VINTERSKO BARN 100 OG BARN MØRKEBRUN ANGULUSKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!VINTERSKO BOOTS ANGULUS 3TZ583 BARN BARN OG MØRKEBRUN EKTE 100