Klebrig innlegg Treningssko Swan Strap Puma Kampanjer Hvit Puma Fierce Dame 1wqXzXY5 Basket De Puma Online BlåHvit Dame Treningssko Heart Puma xIYqzY4R

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Online Platform Core Basket Hvit Treningssko Dame Puma Puma xzqOBEw
Salg Dame Dame Treningssko Av 50 Opp Puma Puma Treningssko Til WYAwTqWU

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Basket Classic Dame Puma Outlet Puma SvartHvit Treningssko dwXPqqI

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Jenter Rosa Oransje Kvinner Sko Volt Autentisk Barn 100 Fargerik qwpA4BB0

Les videre!

Barn 100 Rosa Sko Kvinner Jenter Fargerik Volt Autentisk Oransje

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!sammenlign på sneakers priser sko kjøp Nike herre nett og AT4tn0q

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Kvinner Barn Oransje Jenter Fargerik Rosa Volt Autentisk Sko 100Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Fargerik Kvinner 100 Autentisk Jenter Oransje Volt Barn Rosa Sko