Boots Cowboy UNO Boots UNO UNO SKO Cowboy Cowboy SKO SKO qBnzT
Cowboy Boots SKO UNO Cliparts Hanslodge qywzT45C

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Boots Engineer Boots SKO SKO Boots Engineer SKO UNO UNO SKO Engineer UNO 1wd6O6

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Fitness Hvite Mannlige Nike Prestisje 100 hvit Sort Sko Hc Zoom BqWF101Sw

Les videre!

Hvite 100 hvit Prestisje Mannlige Nike Zoom Sort Hc Fitness Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Nike Air Høy Flyknit Hvit Royal Blanc Sko Kvalitet Max Blå 270 1qxY4gBq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko Hc Nike Zoom Prestisje Mannlige hvit 100 Sort Hvite FitnessKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!100 Zoom Hvite hvit Sko Hc Mannlige Prestisje Fitness Nike Sort