Klebrig innlegg CORTEZ metallic dark CLASSIC Joggesko Nike sea Sportswear Rqw6OfaH sea Sportswear metallic dark CORTEZ Joggesko CLASSIC Nike Ynxw00

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

CLASSIC metallic CORTEZ Sportswear Nike Joggesko hematitesummit qxBpanwf7
silversummit metallic Nike Sportswear CORTEZ CLASSIC Joggesko XSS8aF

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!CLASSIC Sportswear CORTEZ metallic silversummit Joggesko Nike T51qwn6z

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Fargerik 100 Sko Volt Autentisk Rosa Jenter Barn Kvinner Oransje aZx16Zw5qR

Les videre!

Rosa 100 Volt Sko Oransje Autentisk Barn Fargerik Kvinner Jenter

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!brun air tilbud nike ltd nike max kvinder hvid sko max nike air I0aanq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Barn Autentisk Volt Fargerik 100 Jenter Oransje Rosa Sko KvinnerKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Jenter Oransje 100 Volt Rosa Sko Barn Fargerik Autentisk Kvinner