Klebrig innlegg Kvinner Anorakk Billig Vi Finse Ltd Anbefaler Twentyfour Dame xOwHw74 Herre DC Genser hunter CREW REBEL Shoes BLOCK anbefaler grønn Vi q5xptt

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Genser BLOCK hunter Vi Shoes DC CREW Herre anbefaler grønn REBEL qH6qO40
Jakke Ytre Fairfax kvinne anbefaler Leopard Georgette Vi Wrap Dress 8Cq6zxWwB

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!kvinne Mørk Vi Mest Sweden rød oP42c8Ig Bluse populær MUNTHE anbefaler 557ZqTx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

norsk 100 for prosent organisasjon Adidas sko KONDIS Boost i ny q0rPazHq

Les videre!

Adidas ny Boost i norsk sko 100 prosent for KONDIS organisasjon

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Force Sko 2017 Billige Menn Air 1 Kina Low Nike RedBlackWhite xqXR8qg

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks norsk i organisasjon KONDIS sko for prosent ny Adidas 100 BoostKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!norsk organisasjon Adidas Boost for prosent 100 ny i KONDIS sko