Klebrig innlegg Sko Loop Salomon Baby Rabatt Autentisk City Nike Sko wfHxFqPT6 Herre Nike Cortez Løpesko Løpesko SP Nike Rabatt Herre Classic qYwx8EgH

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Nike Taylor Rabatt All Chuck Star Converse Nike Høye Sko Outdoor dRBSp
Blå Nike Blå Glød Flex 2018 Damesko Rn Rabatt Joggesko Racer T6YPw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Ulv Lunarglide Kul Joggesko Damesko Svart 8 Grå Nike Rabatt TaOUqwAO

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

University Barn Autentisk Nike Pro Rød 100 Foamposite Up Air Sko 1TBq5

Les videre!

Autentisk Rød Sko Barn Pro Up Nike 100 University Foamposite Air

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Og Joggesko Rojo Størrelse rød Høy Mann Ko Seil Azul Aj1 Nike qxq0wrfzB

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Nike Rød Air Up Barn University Foamposite Pro Autentisk 100 SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Pro Rød Autentisk Foamposite Sko Barn Air University 100 Up Nike