Jacket PufferBomber Gold Depop Size Small Amisu FTOq6C
Black Goldberg Cotton Jacket WWE Returns XUUqwPER

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Black Superstar Leather Jacket Goldberg WWE EHq787R

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

1IH58 BRUN BARN 100 OG SKO BOOTS ANGULUS BARN VINTERSKO EKTE qn5U6

Les videre!

OG BARN BARN ANGULUS BOOTS EKTE BRUN 100 VINTERSKO 1IH58 SKO

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Antishock Schwarz Rohde 72 Sko Summershoes Kvinners 5804 Riesa S1Bxnq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks SKO ANGULUS 1IH58 VINTERSKO BARN BOOTS BRUN BARN EKTE 100 OGKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!1IH58 ANGULUS 100 OG BOOTS BARN BRUN VINTERSKO EKTE SKO BARN