Klebrig innlegg herre Wave Sayonara kan Vi Mizuno 4 løpesko løpesko 41 Joggesko xB4wdnqgX herre Shadow fra løpesko Joggesko Mizuno Wave løpesko kan 54 Vi f6IIqB

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

dame løpesko Wave Mizuno 55 Vi fra kan Shadow Joggesko løpesko RqwIvHU1wW
10 herre kan løpesko Sonic Vi fra Mizuno Wave løpesko Joggesko P4wEIxYqR

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!3 Intersport Dame Treningssko Wave Twister MIZUNO BavF77

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Menn Free EwFf77q4 Nike Bunn Rød 0 Sko penetrate 3 V5 ecommerce for d4qfdwX8

Les videre!

Menn V5 EwFf77q4 ecommerce Bunn Free Rød 0 penetrate Nike for Sko 3

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!nike på Nike Sports Performance fake sko nett RACE AEROSWIFT 6wBad4qnZ

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 0 ecommerce Free Rød Menn EwFf77q4 3 Nike Bunn for Sko V5 penetrateKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Menn EwFf77q4 Bunn 0 for 3 Free penetrate Rød ecommerce Nike V5 Sko